Privacyverklaring PlayDay versie 11/2018

 

Privacyverklaring

Versie update: 22/11/2018

 

1.     Algemeen

 

1.1  Wij bij VZW HowMenneke ( "bedrijf", "wij", "we", "ons", "onze", "vzw") verzekeren onze Gebruikers ( "u", "uw") dat we zorg dragen over hoe uw persoonlijke informatie wordt gebruikt en gedeeld, en we nemen uw privacy serieus. Lees onderstaande voor meer informatie over ons privacyverklaring. Door de registratie erkent de Gebruiker de Privacyverklaring te hebben gelezen en begrepen en aanvaardt hij deze privacyverklaring. Hierbij stemt u in dat wij informatie verzamelen, gebruiken en delen op de onderstaande wijze.

1.2  Deze privacyverklaring maakt integraal deel uit van de Algemene Voorwaarden. De definities zoals bepaald in de Algemene Voorwaarden zijn eveneens van toepassing in deze privacyverklaring. In deze privacyverklaring kan de Gebruiker terugvinden hoe en waarvoor VZW HowMenneke zijn persoonlijke informatie gebruikt. VZW HowMenneke hecht veel waarde aan het vertrouwen dat de Gebruiker haar schenkt. VZW HowMenneke zal alle persoonlijke informatie die de Gebruiker geeft dan ook met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandelen. VZW HowMenneke neemt alle redelijke voorzorgen om de privacy van de Gebruiker te respecteren en te beschermen. In geval van inbreuk op de privacyverklaring kan VZW HowMenneke de Gebruiker de toegang tot de PlayDay ontzeggen.

 

2      Waar heeft dit privacybeleid betrekking op?

 

2.1  Hoewel VZW HowMenneke en onze diensten (zoals gedefinieerd in onze gebruiksvoorwaarden) zijn bedoeld om de organisatie, de communicatie, de planning en algehele coördinatie tussen ouders onderling, met culturele-, sociale organisaties, onderwijsinstellingen, lokale overheden, vennootschap, verenigingen, stichting, bond en andere niet-commerciële instellingen. Het gebruik van de applicatie of geïntegreerd platform en haar diensten zijn enkel bedoeld zijn voor volwassenen met de leeftijd vanaf 18 jaar of jongeren/kinderen vanaf een leeftijd van 13 jaar.

2.2  We verzamelen verschillende soorten van persoonlijke informatie van onze gebruikers, zoals hieronder toegelicht. Wij kunnen deze persoonlijke informatie gebruiken om het verder personaliseren en verbeteren van onze diensten. Enkel wanneer noodzakelijk kunnen bepaalde soorten van persoonlijke informatie met derden delen, zoals hieronder beschreven.

 

 

3      Minderjarigen

 

3.1  VZW HowMenneke let er op dat de privacy van minderjarigen wordt beschermd en moedigt ouders aan om actief betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen. VZW HowMenneke zal niet doelbewust of opzettelijk meer persoonlijke gegevens van minderjarigen verzamelen dan nodig.

3.2  VZW HowMenneke moedigt minderjarigen aan, indien zij een de applicatie PlayDay gebruiken, hun ouders in te lichten over hun online-activiteit en hun mening te vragen vooraleer persoonlijke gegevens aan VZW HowMenneke door te sturen.

3.3  VZW HowMenneke moedigt minderjarigen aan, indien zij zich wensen te registreren, om het Privacybeleid van PlayDay samen met hun ouders aandachtig te lezen alvorens zich te registreren.

3.4  Wij raden minderjarigen aan om in hun e-mail adres bij voorkeur gebruik te maken van een pseudoniem en niet hun echte naam te vermelden. Tevens raden wij minderjarigen aan om enkel de gegevens aan te geven die voor het gebruik van de dienstverlening van PlayDay nodig zijn.

3.5  Minderjarigen kunnen op elk moment hun persoonlijke gegevens inzien, verbeteren en zich tegen het gebruik hiervan verzetten, op eenvoudig verzoek gericht aan VZW HowMenneke via info@PlayDay.be.

3.6  De toestemming van de ouders is tevens vereist voor de aanvraag of aankoop van producten en diensten die door PlayDay via geïntegreerde toepassingen (OPT-IN) PlayDay.Plus worden aangeboden. Producten en diensten zijn steeds onderworpen aan de Algemene Voorwaarden van PlayDay.

 

 

 

4.   Informatie over de Gebruiker

 

4.1  De Gebruiker is er zich van bewust en stemt ermee in dat alle content van en over de Gebruiker, (onder meer, maar niet beperkt tot voornaam, achternaam, foto, email adres, telefoonnummer, onderwijsinstelling, vereniging, vriendenlijst, naam van de organisatie, adres van de maatschappelijke zetel, huisnummer van de maatschappelijke zetel, postcode van de maatschappelijke zetel, het rekeningnummer, het emailadres, de gegevens met betrekking tot de Facebookpagina, website, telefoonnummer, Paypal accountgegevens, Mollie Token en BTW-nummer ) die via PlayDay (geïntegreerd platform en/of applicatie) aan VZW HowMenneke zijn toevertrouwd, wordt bijgehouden in een beveiligd geëncrypteerd computerbestand.

4.2  De Gebruiker garandeert dat de gegevens die hij meedeelt aan hem toebehoren. De Gebruiker dient er zich van bewust te zijn dat bepaalde informatie die hij vrijgeeft om een account en profiel aan te maken of door gebruik van het platform, informatie over zijn privéleven en, meer algemeen, over hemzelf kan onthullen. Hij dient er zich ook van bewust te zijn dat hij geacht wordt deze informatie op volledig vrijwillige basis aan te leveren.

 

5.     Welke informatie verzamelt VZW HowMenneke?

 

5.1  Informatie die u aan ons en / of genereren binnen de applicatie of op de website:

 

VZW HowMenneke bewaart alle informatie die u bewust aan ons toevertrouwd. Zo verzamelen wij persoonlijke gegevens zoals hieronder vermeld en wanneer van toepassing third-party accountgegevens (bijvoorbeeld uw log-in referenties voor Facebook, Google, PayPal, Mollie of andere sites van derden). Alsook verzamelen we beperkte informatie over uw kind, zoals de naam, geboortedatum, geslacht, onderwijsinstelling, lidmaatschap bij culturele of sociale organisaties. De gebruiker heeft de keuze om van bepaalde informatie af te zien. Hierdoor zal u mogelijks niet in staat zijn u te registreren of om gebruik te maken van een aantal van onze functies. We verzamelen en bewaren alle informatie die u genereert in onze applicatie of online-platform, zoals uw verzoeken, opmerkingen, account- en profielinformatie en berichten.

 

Door het opgeven van bepaalde contactgegevens (telefoon/email), stelt dit ons in staat om met u te communiceren. Zo kunnen wij u relevante meldingen sturen of met u communiceren over het gebruik van de services.

 

Volgende informatie wordt gedeeld met andere Gebruikers:

 

Bij gebruik van PlayDay.Connect

 

-       Voornaam kind

-       Achternaam kind

-       Profielfoto kind

-       Leeftijd kind

-       Opgegeven postcode

-       Opgegeven onderwijsinstelling

-       Opgegeven lidmaatschap bij culturele of sociale organisaties

-       Opgegeven emailadres van ouder(s) of gebruikers die gekoppeld zijn aan het ouder-account

-       Opgegeven telefoonnummer ouder(s) of gebruikers die gekoppeld zijn aan het ouder-account

-       Naam ouders en hun relatie tot het kind


Bij gebruik van PlayDay.Club & PlayDay.School

 

-       Voornaam kind

-       Achternaam kind

-       Profielfoto kind

-       Leeftijd kind

-       Gender (m/v)

-       Opgegeven postcode

-       Opgegeven onderwijsinstelling

-       Opgegeven lidmaatschap bij culturele of sociale organisaties

-       Opgegeven emailadres van ouder(s) of gebruikers die gekoppeld zijn aan het ouder-account.

-       Opgegeven telefoonnummer ouder(s) of gebruikers die gekoppeld zijn aan het ouder-account

-       Naam ouders en hun relatie tot het kind

-       Wanneer van toepassing: instrument

-       Wanneer van toepassing: Belangrijke aandachtspunten (al dan iet medisch gerelateerd)

-       Wanneer van toepassing: Bevestiging van succesvolle financiële transactie (geen financiële gegevens of bankrekeningnummer)

 

Bij gebruik van PlayDay.City

 

-       Leeftijd kind

-       Gender (m/v)

-       Opgegeven postcode

-       Opgegeven onderwijsinstelling

-       Opgegeven lidmaatschap bij culturele of sociale organisaties

 

Bij gebruik van PlayDay.Plus

 

-       Opgegeven postcode

-       Opgegeven onderwijsinstelling

-       Opgegeven lidmaatschap bij culturele of sociale organisaties

 

VZW HowMenneke kan niet controleren welke persoonlijke informatie een Gebruiker over een andere Gebruiker plaatst. De Gebruiker is zelf als enige verantwoordelijk voor het geheimhouden van zijn eigen wachtwoord. Wanneer de Gebruiker zou vermoeden dat onrechtmatig gebruik wordt gemaakt van zijn eigen of andermans account of profielen/of identiteit, moet hij VZW HowMenneke hier onverwijld schriftelijk van op de hoogte brengen via het emailadres info@PlayDay.be. VZW HowMenneke is in dat geval bevoegd alle maatregelen te nemen die zij noodzakelijk acht ter bescherming van de applicatie en haar overige leden. Hiervoor dient de Gebruiker volledige medewerking te verlenen. Als de Gebruiker merkt dat anderen persoonlijke informatie over hem plaatsen, kan hij dat laten weten door een e-mail te sturen naar VZW HowMenneke op het emailadres info@PlayDay.be Klachten worden zo snel mogelijk behandeld.

 

 

5.2  Facebook Connect en andere Third Party Website informatie:


Als de Gebruiker zich aanmeldt bij de Diensten via Facebook Connect, Google+ of een andere Website van derden met een sign-in mechanisme, machtigt u Facebook, Google of de toepasselijke derde partij website om ons te voorzien van basisinformatie, waaronder maar niet beperkt tot informatie zoals uw Facebook-gebruikers-ID, naam, e-mail, geslacht, verjaardag, profielfoto, unieke Facebook ID en access token. Voor meer informatie over Facebook en Google's beleid, zie het Facebook-privacybeleid en het privacybeleid van Google.

 

5.3  Google Analytics

 

PlayDay.be maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google Analytics maakt gebruik van cookies om te analyseren hoe gebruikers de Website gebruiken. De bekomen informatie over uw gebruik van de Website, zoals uw IP-adres, wordt overgebracht naar Google en door Google opgeslagen op hun servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de Website gebruikt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk verplicht wordt, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren via de instellingen in uw browser. Mogelijk kan u in dat geval niet alle mogelijkheden van deze Website gebruiken. Door gebruik te maken van deze Website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

 

 

6.     Informatie over anderen

 

6.1  Het is verboden om persoonsgegevens van derden te verwerken. Uitzonderlijk is dit toegestaan mits ondubbelzinnige toestemming van de persoon wiens gegevens op welke wijze dan ook op PlayDay worden geplaatst. VZW HowMenneke is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor mogelijke inbreuken.

 

7      Verwerking van persoonsgegevens

 

7.1  Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens (de Privacywet) en de Verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens (GDPR).

 

8      Verwerkings verantwoordelijke

Natuurlijke of rechtspersoon, feitelijke vereniging of openbaar bestuur die alleen of samen met anderen het doel en de middelen voor de verwerking van persoonsgegevens bepaalt.

 

De (nieuwe) EU regels gelden dus voor iedereen die data verwerkt, zoals grote commerciële internetspelers, bedrijven en KMOs, maar ook voor instellingen die geen winstdoel nastreven of geen commerciële ingesteldheid hebben, zoals overheden, vzw, verenigingen, feitelijke verenigingen...


Deze wetten bepalen dat degene die gegevens verzamelt, de toestemming moeten hebben van de persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat, dat de gegevens correct moeten zijn en dat ze moeten verzameld worden voor duidelijke en wettelijke doeleinden. De persoon over wiens persoonlijke gegevens het gaat, moet toegang hebben tot die gegevens en heeft het recht de informatie die hem of haar betreft te wijzigen. Deze wet definieert 'persoonsgegevens' als volgt: iedere informatie betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon; als identificeerbaar wordt beschouwd een persoon die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met name aan de hand van een identificatienummer of van één of meer specifieke elementen die kenmerkend zijn voor zijn of haar fysieke, fysiologische, psychische, economische, culturele of sociale identiteit. VZW HowMenneke zal de persoonsgegevens met betrekking tot de Gebruiker in principe enkel verwerken voor de doeleinden zoals hierna omschreven, waarvoor de Gebruiker hierbij uitdrukkelijk toestemming verleent.


Wanneer VZW HowMenneke de persoonsgegevens voor andere doeleinden wenst te verwerken of deze wil doorgeven aan ondernemingen waar zij mee samenwerkt met het oog op direct marketing, zal dit enkel gebeuren na "expliciete toestemming" (OPT-IN) van de Gebruiker.

 

De Gebruiker heeft permanent het recht om zich ten alle tijden tegen de voorgenomen verwerking van hem betreffende persoonsgegevens te verzetten. De meldingsplicht en de voorafgaande toestemmingsvereiste bij doorgifte van persoonsgegevens aan andere ondernemingen gelden echter niet indien persoonsgegevens verwerkt worden binnen de doeleinden zoals hieronder opgegeven en indien voor de praktische uitwerking van deze doeleinden beroep wordt gedaan op aanneming van dienstverleners. De meldingsplicht en de voorafgaande toestemmingsvereiste gelden in het bijzonder niet indien bepaalde persoonsgegevens doorgegeven worden wanneer VZW HowMenneke daartoe verplicht is in toepassing van wettelijke bepalingen of aan de Federale Politie of aan Child Focus naar aanleiding van sociaal ongepast gedrag op het platform of de applicatie waarbij de algemene voorwaarden worden geschonden.

 

VZW HowMenneke kan ook steeds toegang verlenen tot de persoonsgegevens van de Gebruiker op verzoek van de gerechtelijke autoriteiten en de bevoegde politiediensten. De persoonsgegevens worden opgeslagen in een computerbestand dat in een beveiligde omgeving wordt bewaard. Alleen bepaalde personen in dienst van VZW HowMenneke, of bepaalde personen of entiteiten waarmee VZW HowMenneke een overeenkomst heeft gesloten, hebben toegang tot de gegevens van de Gebruiker. Hun toegang is steeds beperkt tot de mate waarin ze die nodig hebben voor de uitoefening van hun functie of opdracht. VZW HowMenneke kan zich op derden beroepen om gegevens te verkrijgen die betrekking hebben op de Gebruiker met als doel ofwel zich te verzekeren van de juistheid en de volledigheid van de gegevens die vervat zijn in haar databanken, ofwel om marktonderzoeken, marketingacties uit te voeren deze laatste 2 enkel na "expliciete toestemming" (OPT-IN) van de Gebruiker.

 

VZW HowMenneke kan, in het kader van onderaannemings-of coöperatiecontracten, de levering van sommige aan de Gebruiker verleende diensten toevertrouwen aan derden. "VZW HowMenneke" kan een beroep doen op ondernemingen van derden om het tot stand brengen van financiële transacties of het aanleveren van data met betrekking tot het toekennen van commissies in het kader van sponsoring (PlayDay.Plus). De persoonsgegevens van de Gebruiker worden door VZW HowMenneke enkel en alleen aan deze derden meegedeeld wanneer dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de aan laatstgenoemden toevertrouwde opdrachten, na "expliciete toestemming" (OPT-IN) van de Gebruiker en uitsluitend voor de doeleinden van deze uitvoering. Voor de werking van PlayDay.Plus worden er géén persoonsgegevens meegestuurd naar andere partijen. Enkel een unieke referentiecode die toelaat het gesponsorde bedrag correct aan de toegewezen vereniging of instelling te volbrengen.

 

VZW HowMenneke neemt alle redelijke voorzorgen om persoonsgegevens die in het kader van haar diensten via het internet aan VZW HowMenneke worden doorgegeven te beschermen tegen verlies, misbruik, overdracht of ongeoorloofde toegang. Gelet op het weinig beveiligde karakter van het internet, kan VZW HowMenneke echter niet aansprakelijk gesteld worden voor de toegang of onderschepping van de persoonsgegevens door een derde.

 

Wanneer persoonsgegevens gehackt, gestolen of op een of andere manier openbaar gemaakt zijn zonder dat dat de bedoeling was (data breache), zal VZW HowMenneke conform de wetgeving zonder onnodig uitstel zijn gebruikers hiervan op de hoogte stellen en een aangifte doen van het verlies van data bij de bevoegde privacy autoriteiten.

 

Tevens zal VZW HowMenneke redelijke inspanningen leveren om het verlies van persoonsgegevens zo vroeg mogelijk op te merken en bij verlies adequaat reageren om zo snel mogelijk het incident te stoppen of de impact te beperken.

 

9      Doel van verwerking

 

9.1  VZW HowMenneke verwerkt de persoonsgegevens:

-     om met de Gebruiker in contact te treden.

-     om hem de producten of diensten te kunnen leveren die zijn gevraagd of waarvoor de Gebruiker zich heeft geregistreerd.

-     om de Gebruiker te informeren over het eigen aanbod aan producten en diensten

-     het adequaat beantwoorden van uw vragen met betrekking tot het geïntegreerd platform of voor het aanbieden van dienstverlening.

-     om het eigen aanbod aan producten en diensten te personaliseren en optimaliseren, voor redactionele doeleinden

-     de verificatie van het uniek karakter van de ingevulde gegevens en de waarachtigheid van de casus.

-     voor het verzorgen en verbeteren van PlayDay en het opnemen van Persoonsgegevens in anonieme statistieken, waaruit de identiteit van specifieke personen of organisaties niet kunnen achterhaald worden, met als rechtsgrond de legitieme belangen van VZW HowMenneke om haar geïntegreerde platform en dienstverlening voortdurend te verbeteren

-     het u tonen van gesponsorde boodschappen en reclame-advertenties met als rechtsgrond uw expliciete, voorafgaande toestemming;

 

Binnen de reikwijdte van de toepasselijke wettelijke bepalingen kan de natuurlijke persoon die zijn identiteit kan bewijzen, de mededeling verkrijgen of de verbetering vragen van zijn gegevens die door VZW HowMenneke verwerkt worden, door een gedagtekende en ondertekende brief te richten tot VZW HowMenneke.

 

9.2  Gebruik van persoonsgegevens buiten PlayDay :

 

De persoonsgegevens zullen nooit gebruikt worden voor andere communicatie dan deze op het geïntegreerde PlayDay platform zelf en worden niet gedeeld met andere partijen.

 

Bij gehele of gedeeltelijk reorganisatie of overdracht van activiteiten van VZW HowMenneke, waarbij zij haar bedrijfsactiviteiten reorganiseert, overdraagt, staakt of indien VZW Howmenneke failliet gaat, kan zulks betekenen dat uw gegevens aan nieuwe entiteiten of derden middels welke de bedrijfsactiviteiten van VZW HowMenneke geheel of gedeeltelijk worden uitgevoerd, worden overgedragen.

 

VZW HowMenneke zal in redelijkheid pogen u van tevoren op de hoogte te stellen van het feit dat VZW HowMenneke uw gegevens aan genoemde derde bekendmaakt, maar u erkent tevens dat dit niet onder alle omstandigheden technisch of commercieel haalbaar is.

VZW HowMenneke zal uw Persoonsgegevens niet verkopen, noch verhuren, verdelen of anderszins commercieel ter beschikking stellen aan derden, behalve zoals bovenstaand beschreven of tenzij met uw voorafgaande toestemming.

 

10   Bewaartermijn en verwijdering

 

10.1      VZW HowMenneke bewaart alle content en alle persoonsgegevens betreffende een Gebruiker gedurende de tijd noodzakelijk ter verwezenlijking van de doeleinden van VZW HowMenneke, zoals hierboven omschreven, tenzij de Gebruiker zelf of via de PlayDay applicatie bepaalde persoonsgegevens heeft verwijderd. Op elk moment kan de Gebruiker de persoonsgegevens die verwerkt worden inzien en eventueel onnauwkeurige of onvolledige gegevens kosteloos laten verbeteren of verwijderen. Om gebruik te maken van deze rechten stuurt de Gebruiker een gemotiveerde e-mail met als bijlage een kopie van zijn identiteitskaart naar info@PlayDay.be of een brief versturen naar HowMenneke VZW, steenweg Linde 76, 3990 Peer.

 

10.2    De Gebruiker kan te allen tijde PlayDay verwijderen. Indien de Gebruiker dat wenst kan hij via een e-mail met als bijlage een kopie van zijn identiteitskaart naar info@PlayDay.be of een brief versturen naar HowMenneke VZW, steenweg Linde 76, 3990 Peer met een verzoek om zijn persoonsgegevens te verbeteren of te permanent te verwijderen. Het is mogelijk dat die verbeteringen of permanente verwijdering niet onmiddellijk gebeurt en dat kopieën van het account en profiel nog in back-ups voorkomen tot die back-ups verwijderd worden.

 

10.3    VZW HowMenneke zal elk verzoek binnen één maand na ontvangst ervan beantwoorden. VZW HowMenneke kan die back up bijhouden gedurende een periode van 1 jaar te rekenen vanaf het tijdstip van het verzoek tot het verwijderen van de persoonsgegevens.

 

 

11     Gebruik van Cookies

 

11.1    VZW HowMenneke maakt geen gebruik van zogenaamde cookies op de landingpages. Cookies worden wél gebruikt in de applicatie om de gebruikerservaring te verbeteren (session cookies voor permanente login), niet voor commerciële doeleinden. De Gebruiker kan ten alle tijden dit controleren door gebruik te maken van zogenaamde cookiecheckers (bv. http://www.cookie-checker.com/)

 

12     Gebruik van persoonsgegevens voor interne doeleinden

 

12.1    De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om de Gebruiker op de hoogte te houden van aanbiedingen en ontwikkelingen van VZW HowMenneke (acties, gepersonaliseerde informatie- en promotiecampagnes over onze producten en/of diensten) ENKEL na "expliciete toestemming" (OPT-IN) van de Gebruiker. De gebruiker die dat wenst, kan zich hiertegen op elk ogenblik verzetten.

12.2    Bij elke communicatie via e-mail heeft u de mogelijkheid om u uit te schrijven voor toekomstige elektronische communicatie. VZW HowMenneke zal uw contactgegevens niet langer bewaren dan wettelijk is toegelaten en in ieder geval niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden die hierin zijn vermeld.

 

13   Aanpassing privacyverklaring

 

13.1   HowMenneke vzw kan haar privacyverklaring te allen tijde aanpassen. Wijzigingen kondigen we altijd aan in onze applicatie. Oudere versies van onze privacyverklaring slaan we op in ons archief. Stuur ons een e-mail als je die wilt raadplegen. De Gebruiker dient bij wijziging de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring met de nodige aandacht te lezen. Gewijzigde versies van deze Privacyverklaring treden in werking tien (10) dagen na de publicatie ervan op de Website.

 

14   Contact

 

VZW HowMenneke kan bereikt worden op onderstaande adressen:

 

Email: info@PlayDay.be

Website PlayDay www.PlayDay.be

Website PlayDay.Connect: https://playday.be/connect

Website PlayDay.School: https://playday.be/school

Website PlayDay.Plus: https://playday.be/plus/

 

VZW HowMenneke

Steenweg Linde 76, 3990 Peer

België

Ondernemingsnummer: 0682710843