PlayDay voor (ouders van) leden

Kondigde jouw vereniging net aan dat ze van start gaan met PlayDay? Of lijkt het je wel interessant om een app te hebben waarin je de vrijetijdsagenda van jezelf of je gezin kan beheren? En kan communiceren met de juiste contactpersonen in de club? Ontdek er hier dan alles over! We lichten de app toe vanuit het perspectief van de ouder die het profiel van zijn kind beheert. Maar PlayDay werkt natuurlijk net zo goed voor verenigingen met volwassen leden.

Download Log in

Waarom PlayDay?

Als lid van een vereniging profiteer je maximaal mee wanneer ze de app gebruiken. Ontdek hier alle voordelen.

Kies nu voor PlayDay!

Liet de jeugdbeweging, sportclub of academie weten dat ze vanaf nu met PlayDay werken? Raadde een andere ouder het aan? Of ben je gewoon zelf heel benieuwd? Niet twijfelen: app downloaden en profielen aanmaken voor jezelf of je gezin!

Jouw voordelen

Een vrijetijdsagenda voor het hele gezin

Gratis en vrij van reclame

Sponsor met wat je sowieso al koopt

De meest complete app voor het beheren van de agenda van je kind

Maak je leven makkelijker met PlayDay. Hier vind je een overzicht van de handigste functionaliteiten die de gratis app je biedt. Maar er is nog meer. Ontdek het vooral zelf! In amper 5 minuten ben je helemaal mee.

Een vrijetijdsagenda voor het hele gezin

Het overzicht bewaren van alle buitenschoolse activiteiten van het gezin, niet eenvoudig. Ging de turnles nu wel of niet door in de vakantie? En was die wedstrijd nu afgeschaft? Of gewoon verzet? Vanaf nu kijk je gewoon snel in de app, de agenda wordt door de vereniging up-to-date gehouden.

Oeps, vergeten…

Bleef er weer eens een jas achter? Of zoek je andere ouders om mee te carpoolen naar de volgende activiteit? Chat rechtstreeks met de begeleider/ trainer of met de andere ouders. Een persoonlijke vraag voor de begeleider van jouw kind? Zijn rechtstreekse contactgegevens vind je zo terug.

Helemaal gratis en zonder reclame

De app is voor jou als ouder helemaal gratis. En we vallen je niet lastig met vervelende reclame. Buiten misschien een kleine banner van de sponsor van je club. Profiteer er dus snel van.

Sponsoren met wat je sowieso al koopt

Voel je niet langer verplicht om de hele familie wafels te verkopen of op te dagen op het spaghettifestijn. Vanaf nu kan jij de vereniging steunen met de aankopen die je sowieso doet. Of toch het online gedeelte ervan. Gewoon doorklikken naar je favoriete webshop op PlayDay.be/Plus, aanduiden wie je wil sponsoren en je aankopen doen zoals je gewoon bent. Met wat geluk kan je zelfs van een extra goeie deal profiteren!

Download PlayDay nu gratis

Je kan PlayDay gewoon op je computer gebruiken. Maar nog handiger en altijd in de buurt is de app. Download die gratis in de App of Play Store. Maak een account aan en voeg je kinderen toe. Het wijst zichzelf uit, beloofd! Probeer het dus zeker uit, het is gratis.