PlayDay.Plus,

Geniet van leuke aanbiedingen en steun je school of vereniging met je online aankopen!


Ontdek PlayDay.Plus

Koop en steun

Met PlayDay.Plus lanceren we de Wafelenbak 2.0

Een lotje verkopen of ne wafelenbak houden, da’s gedaan.
Voortaan steun je via PlayDay.Plus je sportclub, vereniging of school het hele jaar door met je online aankopen!

  • PlayDay.Plus partners:

In een notendop!

Jij shopt online bij de bekende online webwinkels via PlayDay.Plus, geniet van extra kortingen of exclusieve voordelen én PlayDay sponsort jouw sportclub, vereniging of school tot 7% van jouw aankoopbedrag.
Natuurlijk bepaal je helemaal zelf welke sportclub, vereniging of school (waarbij je kind of kinderen zijn aangesloten op PlayDay) wil sponsoren!

Het probleem

We trappen een open deur in wanneer we je vertellen dat de werkingsmiddelen van verenigingen, sportclubs en scholen steeds vaker ontoereikend zijn. Het immense verenigingsleven dat Vlaanderen rijk is, draait op de goodwill en eindeloze inzet van betrokken, geëngageerde medewerkers. Niemand beter dan zij weten hoe tijdrovend en arbeidsintensief het organiseren van een spaghetti-feest of het deur-aan-deur-gaan met lotjes is.

Ook scholen delen mee in het leed

Maar niet alleen het verenigingsleven kan wat extra zakgeld gebruiken. Hoe langer, hoe meer hebben scholen het moeilijk om rond te komen. Met dit resultaat dat scholen verplicht op zoek gaan naar oplossingen zoals het invoeren van een boterhammentaks, het schrappen van de zwemlessen en stoppen met georganiseerd schoolvervoer…of leerkrachten die met eigen middelen schoolmateriaal voor hun klas moeten kopen.

De oplossing!

Naast het aanbieden van het gratis communicatieplatform voor scholen en verenigingen waarmee we hét digitale touchpoint creëren voor ouders met jonge kinderen, gaat PlayDay nog een stapje verder!
Met PlayDay.Plus lanceren we de Wafelenbak 2.0.
Het organiseren van een wafelenbak of spaghettifeest is natuurlijk leuk en behoort tot het Vlaamse erfgoed…maar is vaak niet zo doeltreffend als gehoopt…net zoals het ouderwets communiceren via papier of emails die belanden in een overvolle mailbox. Communicatie en fondsenwerving kan de dag van vandaag een stuk efficiënter!

PlayDay.Plus is shoppen bij alle grote en exclusieve partners én je vereniging, sportclub of school steunen.

       

...en nog vele meer...

Hoe doen we dit?

#nietsnieuws.
Steeds vaker doen jij en ik onze aankopen online en steeds meer merken en bedrijven bieden - naast hun fysieke winkels - ook een online webshop aan… Iedereen kent ondertussen wel de voordelen van het uitsparen van een verplaatsing, het eenvoudig vergelijken van aanbieders, het nog snel bestellen ‘s avonds laat en in de ochtend al je bestelling te mogen ontvangen.

Met PlayDay hebben we alle grote, bekende en relevante online spelers samengebracht op één locatie, nl. de PlayDay.Plus-pagina. Deze partners op de PlayDay.Plus-pagina geven jaarlijks massa’s aan marketingbudgetten uit om aan naambekendheid te geraken, aanwezig te zijn én te blijven… Ze willen uiteraard dat jij zeker ook aan hen denkt wanneer je nieuwe schoenen, een smartphone, sportkledij, speelgoed wil kopen…of “Zoekt u wel eens naar hotels online? Dat is lastig...”

PlayDay is in zee gegaan met meer dan 50 bekende online partners, die een “beloning” uitbetalen steeds wanneer er vanuit PlayDay.Plus een online aankoop wordt gerealiseerd. Deze financiële beloning verschilt van partner tot partner maar bedraagt minimum 2% en kan oplopen tot 7% van je aankoopbedrag…en dit bedrag storten we simpelweg door naar de spaarrekening van door jou geselecteerde vereniging.

Geen lid van een sportclub of vereniging? Niet erg, want jij profiteert nog steeds van tal van voordelen en leuke aanbiedingen.

PlayDay.Plus: hoe werkt het?

1.

Open de PlayDay.Plus-pagina

Als ouder, grootouder, lid, trainer, coach, leerkracht of sympathisant vind je alle grote bekende online spelers terug op de PlayDay.Plus-pagina. Wil je meer opties, voordelen en lokale handelaren zien? Log dan in op playday.be of download onze app in de App Store of de Google Play Store.

2.

Kies wie je gratis wil steunen

Selecteer de vereniging, sportclub of school die jij wil steunen met je toekomstige aankoop en surf van daaruit automatisch naar de online webwinkel.

3.

Doe je aankoop

Shop til you drop. Niks nieuws, maar je shopt deze keer wel voor de goede zaak!
Doe je voordeel, koop het product waar je naar op zoek was en betaal.

4.

Geld in het laatje

Omdat jij je aankoop via PlayDay.Plus hebt gedaan, sponsort PlayDay jouw geselecteerde vereniging, sportclub of school. Jij betaalt dus NIET meer door je aankoop via PlayDay.Plus te laten verlopen, integendeel!

Win-win-win

WIN.
Jij ging die tickets voor dat pretpark, die hotelkamer, dat nieuwe paar schoenen of smartphone tóch aankopen, maar scoort nu via PlayDay nog een leuk voordeel én je vereniging, school of sportclub verdienen een centje bij.


WIN.
Laat trainers, leiding, coaches en leerkrachten hun kostbare tijd en enthousiasme gebruiken om te doen waar ze goed in zijn.

WIN.
Samen sterk…door gebruik te maken van één centraal platform voor alle verenigingen, sportclubs en scholen - en hierdoor samen meer aankopen te realiseren - ligt de financiële beloning hoger voor je vereniging, sportclub of school én staat PlayDay sterker om betere en exclusieve voordelen voor jullie te onderhandelen.

Geïntegreerd?

PlayDay.Plus in een geïntegreerde toepassing binnen, PlayDay, het digitale touchpoint voor ouders met jonge kinderen. PlayDay creëert orde in de diverse communicatiekanalen en verenigt het grote aanbod aan beschikbare applicaties. Zo kunnen ouders binnen PlayDay terecht voor het organiseren van speelafspraakjes, bevat het een communicatiekanaal voor de sportclubs, verenigingen en school van hun kind én kan men binnen PlayDay terecht voor het vinden van een gezinsvriendelijke activiteitenaanbod dankzij de integratie van de UITkalender en een plug-in voor steden en gemeente.